Zomermarkt Everdingen zaterdag 22 juni

Ook dit jaar zijn wij van Huibertstroom vertegenwoordigd op de zomermarkt in Everdingen. Wist u dat onze energiecoöperatie bijna 100 leden heeft? Daar zijn we heel blij mee, want hoe meer leden, hoe groter de kans is dat gemeente, provincie en andere subsidieverstrekkers ons helpen met een eigen warmtenet in Everdingen. En dat is weer belangrijk voor de betaalbaarheid van onze energierekening en haalbaarheid van het plan.


Tijdens de zomermarkt bestaat de gelegenheid om vragen te stellen over de werking van het warmtenet, de aansluiting in je huis en wat het voor je betekent wanneer Nederland van het gas af gaat.

(meer…)

Lees verderZomermarkt Everdingen zaterdag 22 juni

Waar staan we nu en waar willen we met Huibertstroom naartoe?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Onlangs hebben we een belangrijke subsidie van de Provincie ontvangen, waarmee we de bewoners van Everdingen eind 2024 een concreet voorstel kunnen doen voor deelnamen aan een collectief warmtenet.

Er moeten nog de nodige stappen gezet worden, maar er is ook al heel veel gebeurd en gelukt. Bekijk hier onze folder met het stappenplan en lees meer over wat een collectief warmtenet jou kan bieden.

(meer…)

Lees verderWaar staan we nu en waar willen we met Huibertstroom naartoe?