Ledenwerfactie Zomermarkt

Energie Coöperatie Huibertstroom wil graag doorgroeien naar 100 leden en liefst meer. Want hoe meer leden, hoe groter de kans dat gemeente, provincie en subsidieverstrekkers ons kunnen helpen met het opzetten van een eigen warmtenet in Everdingen.

Huibertstroom zal tijdens de Zomermarkt (zaterdag 1 juli – 10:00 – 15:00 uur) aanwezig zijn met een kraam. We praten je bij over onze plannen en beantwoorden jouw vragen. Er zijn activiteiten voor kinderen en je kan uiteraard lid worden en zo kans maken op de hoofdprijs: een 12 delige pannenset. Winnaar: Jelle Dijkstra

Lekkere attentie voor bestaande leden

Tijdens de Zomermarkt ontvangen bestaande leden die bij de kraam langskomen een attentie, als waardering dat je lid bent van onze vereniging. Dorpsgenoten die nog geen lid zijn, komen ook in aanmerking voor een leuke prijs wanneer zij in de komende weken tot en met de Zomermarkt besluiten om lid te worden.

Download HIER het aanmeldformulier.

Waarom ook alweer een energiecoöperatie en eigen warmtenet? Met een warmtenet – voor Everdingers en door Everdingers – kunnen wij de energievoorziening duurzaam en betaalbaar houden. Door met alle Everdingers samen over te stappen van aardgas op duurzame energie, is het voor iedereen aantrekkelijk om mee te doen. Het maakt niet uit of je een koophuis hebt of een woning huurt. Ondersteun je dit plan ook? Het lidmaatschap kost maar een tientje per jaar!

Aanmeldformulier downloaden

Geef een reactie