Winnaar ledenwerfactie Zomermarkt, 20 nieuwe leden!

Ondanks dat de zomer tijdens jaarlijkse Zomermarkt even ver te zoeken was, waren er genoeg bezoekers om te spreken van een succes. Op het laatste moment waren er extra tenten neergezet (waarvoor dank!) en kon iedereen schuilen zodra er een buitje over trok.

Diverse bewoners deden de kraam van Huibertstroom aan, voor een update en om zich aan te melden als nieuw lid. De 12 delige pannenset nam de halve kraam in beslag en trok menig bezoeker over de streep om zich aan te melden. Bestaande leden kregen een heerlijke ‘Everdingse lange’ als waardering voor hun steun en lidmaatschap. Onderwijl speelde DES op het schoolplein en speelden de kinderen oudhollandse spelletjes.

Na de trekking om 14:30 uur kwam Jelle Dijkstra als gelukkige winnaar uit de bus. Jelle, nogmaals gefeliciteerd en veel kookplezier gewenst. Lid worden van Huibertstroom kan uiteraard nog steeds, de teller staat nu op 91 leden, door een groei van 20 nieuwe leden. We gaan voor honderd leden dit jaar!

Tijdens de Zomermarkt hebben we ook een nieuwe brochure uitgedeeld, met daarin een stappenplan hoe we met elkaar van het gas af kunnen gaan door ons eigen warmtenet te bouwen.

Download de brochure hier.

Geef een reactie